Nem is olyan távoli gyermekkoromban a rádió egy olyan társ volt, ami szólt otthon a háttérben, az autóban ülve, a bevásárlóközpontokban, de nem gondoltam bele akkor még a rádiós élet izgalmaiba, amikor egy stúdióban ülve egy mikrofon társaságában több ezer emberhez szólhatok egyszerre.

A mikrofonnal való ismerkedésem tinédzser koromban kezdődött, először. Informatikai végzettségem és érdeklődésemnek megfelelően PC játékokat dolgoztam fel és kommentárjaimmal tártam az internet népe elé. Lelkesedésemet csak növelte kezdetekben csekély számú, ám annál aktívabb követőim visszajelzései és az idők alatt egyre inkább formálódott bennem, hogy az internet után egy még izgalmasabb területen is kipróbáljam magam, a rádiózás világában.

Így csöppentem bele a Méz Rádió csapatába, amikor is pár hét tanulási idő után elhangzott ez a mondat: Dani, készülj, mert holnap adásba kerülsz! Az egész még mindig teljesen olyan érzés, mintha csak álmodnám, de nagyon remélem, hogy ebből nem kell még egyhamar felkelnem, az még ráér úgy 2-3 örökkévalóság múlva. Addig is megpróbálok mindenkinek adni egy szeletet az én kis álomvilágomból, aki csak rátéved az FM 103,1-re!