-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Veszprém megye - hírek
- Egy napra bezár a veszprémi kormányablak
- Pro Meritis-díjat kapott Ötvös Károly
- Június elején jön az alsóörsi Open Road Fest!
 
 
 
 
 
 
Karbantartási munkálatok miatt lesz zárva egy napig Veszprémben a Mindszenty József utcai kormányablak - jövő héten kedden szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban. Nem kell sokat gyalogolnia, aki éppen ezt a napot szemelte ki ügyeinek intézésére: pár lépésre innen, a Vörösmarty tér 9. szám alatti kirendeltségen ezen a napon is 8-tól 14 óráig érvényes a nyitvatartási idő.
 
Pro Meritis díjat kapott Ötvös Károly magánénektanár, a veszprémi Csermák Antal Zeneiskola korábbi vezetője - a Csermák-napok keretében tartott Károlyt köszöntő koncerten nyújtotta át az elismerést Porga Gyula polgármester a nyugdíjba vonuló címzetes igazgatónak. A méltatás szerint a zeneoktatásban végzett magas színvonalú munkája, valamint kiemelkedő intézményvezetői tevékenysége elismeréseként döntött az önkormányzat a pedagógus kitüntetése mellett.
 
A rocktól és a gengszter raptől fog dübörögni Alsóörs, most is hallhatnak a látogatók világsztárokat: a Ten Years After és az Alphaville mutatja be műsorát - június 7. és 11. között rendezik meg a Veszprém megyei településen a 18. Harley-Davidson Open Road Festet. Dobai Attila fesztiváligazgató rádiónknak nyilatkozva elmondta: fellép majd többek között a Road, a Kowalsky meg a Vega, a Ganxsta Zolee és a Kartel, és az Edda Művek, de a számtalan program között lesz kaszkadőr show, légi parádé, extrém sportbemutató, de természetesen az elmaradhatatlan motoros felvonulás sem hiányozhat.
 
 

2017-05-19 09:16:28
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika