-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Szintén a héten történt
- Kampány az internetes őrület ellen
- Kormányhivatali felmérés a megyében
- Zsarolást, kisemmizést szervezett a rab
 
 
 
 
 
 
Nem nézi tétlenül az értelmetlen tragédiákat az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány - Az élet szép és a szeretet mindent legyőz! címmel indít kampányt a Kék Bálna mozgalom ellen, pénteken nyílt meg a kezdeményezés. Sinka Viven elnök rádiónk megkeresésekor elmondta: a veszpémi szervezet a fiatalokat és családokat szólítja meg a kezdeményezéssel: mutassák meg 3 kategóriában a mindennapok szépségeit, és hogy mire képes az összefogás, szeretet. Rajz, videó és 6 képből álló fotómontázs küldhető be a pályázati kiírásra péntektől május 22-ig, az eredményhirdetést június 2-án tartják - jelentős díjazások ígéretével. További részletek a szervezet fb-oldalán találhatók. Óránként két-három magyar fiatal  regisztrál a játékra; már két magyar áldozata van az internetes, öngyilkos őrületnek - a legutóbbi információk szerint.
 
Számos ügyfél, vállalkozó, civil szervezet, önkormányzat fog találkozni a kormányhivatal munkatársaival, akik megkérdezik őket a szervezet szolgáltatói kultúrájával kapcsolatos elvárásaikról, elégedettségükről - átfogó felmérést végez Veszprém Megyei Kormányhivatal. A vélemények megismerése érdemi információt ad majd a Szolgáltató Kormányhivatal Modell valamennyi egységben tervezett bevezetéséhez. A vizsgálatok során adott válaszok összegzését, valamint a Kormányhivatal Szolgáltató Stratégiáját várhatóan novemberben a kormányhivatal honlapján, valamint különböző rendezvényeken ismertetik - áll a hétfői tájékoztatásban. 
 
Súlyos fenyegetés, zsarolás bűntette miatt emelt vádat az Ajkai Járási Ügyészség azzal a börtönben ülő férfival szemben, aki zárkatársát és annak az egyik Somló környéki faluban élő hozzátartozóját kényszerítve csomagot, telefonfeltöltést, készpénzt, és a kisemmizett rokontól végül műszaki cikkeket követelt ki. A keddi közlemény szerint a vele együtt raboskodó sértettet több ízben bántalmazta is, amikor ő pénzhiányra hivatkozva ellenállt, de félelmében nem mert segítséget kérni. 
 
 
 

2017-04-09 09:57:52
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika