-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Szintén a héten történt:
- Új műszereket kap a radarezred 
- Bábos konferencia volt Veszprémben
- Lelketlen kutyatulajdonos a bíróság előtt
 
 
 
 
 
 
 
A szakterület dolgozóinak munkáját minősíti az új 3D-s radarok rendszerbeállítása is; a technikai fejlesztések során a még rendszerben lévő, régi, orosz radartechnikai berendezések helyett modern eszközök állnak majd rendelkezésre. Ez a rádiótechnikai csapatok napja alkalmából, Veszprémben hétfőn megrendezett ünnepi állománygyűlésen hangzott el. A honvédelem.hu tudósít az MH 54. Veszprém Radarezred rendezvényéről: többek között elismerést kapott Zentai László ezredes, veszprémi parancsnok. 
 
Tegnap tartották azt a nemzetközi vizuális bábdramaturgia konferenciát a megyeszékhelyen, amelynek elődjét is Veszprémben rendezték meg tavaly. A házigazda Kabóca Bábszínház mellett a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem, az antwerpeni Theater de Spiegel, a Pozsonyi Színház- és Filmművészeti Főiskola képviseltette magát a szakmai fórumon. Az előadások és alkotói workshopok mellett Hegyeshalmi László, a veszprémi Művészetek Háza igazgatója nyitotta meg Majoros Gyula Blattner-díjas báb- és díszlettervező kiállítását.
 
Hétfőn állították elő a Pápai Rendőrkapitányságra azt a vaszari nőt, aki előzőleg lelkiismeretlen módon táskában dobta ki egy autóból a kutyáját - Gecsénél hagyta magára a napokban az ebet. Nem volt szerencséje: akadt egy szemtanú, aki értesítette a körzeti megbízottat, és olyan alapos személyleírást adott, hogy már másnap rátaláltak a vétkesre - állatkínzás miatt indult ellene eljárás. A police.hu híre szerint egy pápai állatmenhelyre szállította a rendőrség a blökit, ahol vállalták további gondozását.
 

2017-02-12 10:46:04
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika