Radics Gigi az év végére 2 év csend után vadonatúj lemezzel készül, illetve december 12-én a Tüskecsarnokban megrendezendõ koncertshow-val hálálja meg rajongóinak szeretetét. Gigi 15 évesen nyerte meg Magyarország legszínvonalasabb tehetségkutatóját, az ezt követõ évek tehetségérõl és díjairól, valamint arany és platinalemezeirõl szóltak Magyarországon. Quincy Jones azt mondta: „Radics Gigi a világ 5 legjobb énekesnõje közé tartozik!”

A Forbes magazin Gigit Magyarország Top 21 legértékesebb híressége közé választotta egyedüli énekesnõként 2017-ben. Elképesztõ sikerek egy fiatal énekesnõtõl!

Dolgozott Los Angeles-ben, a Bécsi Állami Operházban, volt meghívott elõadó Genfben a Világgazdasági Fórumon, illetve 2015. október 26-án New York-i Carnegie Hall-ban is osztatlan siker koronázta “Voices of Change” elõadását a Havasi Symphonic koncert keretében. Eljátszhatta Réka szerepét az “István a király” rockoperában.

Jelenleg az Álomutazó címû új családi musical címadó dalát énekli Varga Viktorral. Gigi fiatal kora ellenére már veteránnak számít a magyar zeneiparban, és az X-Faktor új szériájának egyik mentora.

December 12-én a Tüskecsarnokban ad nagykoncertet, ahol mindenkit várnak szeretettel!