-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Rádiónkban hallhatta
- Nemzeti értékekről szóló kiadvány jelent meg
- Fórum a szabadkereskedelmi egyezményekről
- Aranyérmet nyertek a simonyis tornászok
 
 
 
 
 
 
 
A kárpát-medencei magyarság nemzeti értékeit mutatja be az a tanulmány, amely az Értékek iskolája elnevezésű program keretében állt össze - térítésmentesen kapnak a publikációból a Veszprém megyei hungarikum mozgalom építésében szerepet vállaló általános és középiskolák képviselői. A Közép-Dunántúli Szövetség az Ifjúságért Egyesület és a Pannon Térség Fejlődéséért Alapítvány az elmúlt években indította útjára a kezdeményezést, amelyben a résztvevő fiatalok a saját településeik helyi értékeit kutatták fel - a veszprémi Városházán vehették át a kiadványokat. 
 
A transzatlanti szabadkereskedelmi egyezmények elfogadásával járó kockázatokról és lehetőségekről tart fórumot Veszprémben a Csalán Egyesület a Magyar Természetvédők Szövetségének együttműködésével május 25-én 17 órakor. A megyei könyvtár Nagy László termébe tervezett eseménnyel felhívják a figyelmet, hogy  az egyezmények jelentős veszélyt jelenthetnek a helyi gazdaság szereplőire, a demokráciára, a termőföldre az egészséges életre - áll a közleményben. Úgy vélik: a paktumok jóvágyásával kiszolgáltatottá válhatunk a nagyvállalatok tőkeorientált érdekeinek, ami ellehetetlenítheti a helyi gazdasági szereplőket.
 
Nem talált legyőzőre a veszprémi Simonyi iskola III-IV. korcsoportos együttese a diákolimpia leánytorna A kategória csapatverseny országos döntőjében - magabiztos, kidolgozott gyakorlataikkal hiba nélkül szerepeltek, így a dobogó legfelső fokára állhatott a Máté Lea, Kupcsik Csenge, Jónás Alíz, Mészáros Sára, Gesztesi Lili nevével fémjelzett alakulat. A vehírsport.hu tudósítása szerint az I. korcsoportosok között bronzérmet szereztek, eggyel feljebb a hatodik helyen zártak a simonyisok.
 
 

2017-05-11 12:03:48
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika