SZTÁRVILÁG

Ennio Morricone 90 éves

November 10-én lesz kilencvenéves Ennio Morricone Oscar-díjas olasz zeneszerző, karmester. Az egyik legtermékenyebb és legsikeresebb filmzeneszerző több mint félezer filmes és televíziós produkciót jegyez, köztük olyan alkotásokat, mint a Volt egyszer egy vadnyugat, A Jó, a Rossz és a Csúf, a Volt egyszer egy Amerika, a Cinema Paradiso.

Összeállt Emilio & Curtis

Papp László Budapest Sportaréna: 2019. április 27. 20:00 óra A két zenész 2019. április 27-én a budapesti Papp László Sportarénában ad közös koncertet, ahol frissen megjelenő közös albumuk dalai mellett korábbi slágereiket is előadják. Barátságból örömzenélés: jövőre közös nagykoncertet ad az Arénában Emilio & Curtis.

Új műsorral jelentkezett a Méz Rádió Európa Kulturális Főváros 2023 magazinműsora

Megtette az utolsó lépések egyikét Veszprém az Európa Kulturális Főváros 2023 cím elnyeréséért. A város a héten beadta a pályázati anyagát, aminek tartalmába és a megírás, valamint a döntéshozatal kulisszatitkaiba tekinthettek betekintést a Méz Rádió hallgatói a Veszprém-Balaton 2023 című magazinműsorunkban. A kérdező Szekeres Dávid, akik pedig válaszolnak: Porga Gyula, Veszprém polgármestere és Mészáros Zoltán a a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. vezérigazgatója.

Tíz év után ismét turnézik a Spice Girls

Tíz év után először ismét turnéra indul jövőre a Spice Girls. Kérdés azonban, hogy teljes lesz-e az eredeti létszám, egyelőre nem biztos ugyanis, hogy az egyik volt oszlopos tag, Victoria Beckham részt vesz a koncerteken.