-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Néhány helyi hírünk
- Bővül a bölcsődei férőhely a Cholnoky-n
- Pedagógiai minősítéseket adtak át
- Magyar Kupa-győztes a Veszprém!
 
 
 
 
 
 
Hamarosan az eddiginél huszonnéggyel több kisgyermek ellátásáról gondoskodhatnak Veszprémben a Cholnoky-n, már csak a haszmálatbavételi engedélyre várnak - átadták hétfőn az Aprófalvi Bölcsőde új csoportszobáit. A vehír.hu emlékeztet: a korábban leválasztott és fitneszteremként működő épületrészt adták vissza a kicsiknek; december elején indult a munka, amelyet a nyáron folytatnak. Ekkor a teljes épületet fejlesztik majd több mint kétszázmillió forintból, ez a nyílászárók cseréjére, az épület tetőszigetelésére lesz elegendő - idézi a portál Brányi Mária alpolgármestert. 
 
Ugyaninnen: szakmai együttműködés a Pedagógiai Oktatási Központtal, előremutató pedagógiai szakmai közéleti munka, innováció felmutatása volt a feltétele a bázisintézmény cím elnyerésének - hét Veszprém megyei pályázó kapta meg az elismerést a minapi záróünnepségen a Csermák Antal Zeneiskolában. Ezzel még eredményesebb lehet a régióban egyebek mellett a Veszprémi Vadvirág Körzeti Óvoda, a Csermák Antal Intézményegység, valamint a Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat. Emellett az Ajka Városi Óvoda, a Balatonkenesei Pilinszky János Iskola, a Pápai Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnázium és a SZÍN-VONAL Művészeti Iskola részesült a minősítésben.
 
Hatalmas küzdelemben, sorozatban kilencedszer, összesítésben huszonhatodik alkalommal nyerte meg a férfi kézilabda Magyar Kupa kiírást a Telekom Veszprém - 23-22-re győzte le a MOL-Pick Szegedet a Sabaté-csapat a debreceni fináléban. Már-már úgy látszott, hogy a tavalyihoz hasonlóan most is hetesek döntenek, hiszen az utölsó pillanatokban egyenlítettek a Tisza-partiak, de amikor két másodperccel a vége előtt Matej Gaber megakadályozta Andreas Nilssont a középkezdés elvégzésében - és üresen állt  szegediek kapuja -, az új szabályok értelmében büntetőhöz jutott a Veszprém, és Palmarsson nem hibázott. A bronzérmet a Grundfos Tatabánya szerezte meg, miután 23–18-ra legyőzte a Csurgót.
 
 
 
 

2017-04-15 09:29:00
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika