-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Néhány helyi hírünk
- Elkészült az új sólyi kard
- Adományt kaptak a speciális mentők
- Karitatív gyűjtés lesz holnap az Arénában
 
 
 
 
 
Felállítják a 2014-ben kidőlt sólyi Szent István kard utódját - új, a korábbi világrekordnál is magasabb mementót fognak a földbe ágyazni, a község temploma melletti domboldalban, ahol a legendák szerint István és Koppány csatája zajlott. A rádiónknak nyilatkozó Bikádi László református lelkész közölte: befejeződtek a faragási munkák, támogatást szereztek a befogatást biztosító műtárgy kiépítéséhez, már csak ehhez kell megnyerni egy kivitelezőt - az ügy legfőbb mentora szerint ezzel a végső akadály is elhárulna a terv megvalósítása elől. 
 
Újabb eszközökkel bővült a speciális mentők műszaki felszereltsége – szivattyút és nyomkövető rendszert kapott a Veszprém Megyei Kutató-Mentő Szolgálat - tájékoztatott a szervezet vezetője. Hirschl János közleménye szerint a több mint egy millió forint értékű, speciális nagy teljesítménymű zagyszivattyú kapacitása percenként 1000 liter, és elbír az 50mm átmérőjű szemcsékkel is. Az Országos Mosoly Egyesület adományának része egy nyomkövető rendszer, ami személykeresés során könnyíti meg munkájukat.   
 
Civil kezdeményezés mellé áll a Telekom Veszprém a Veszprémi Szurkolói Egyesülettel karöltve - adományt gyűjt a holnapi Telekom Veszprém–FC Barcelona Bajnokok Ligája mérkőzésen. A klub portálja emlékeztet a Csatár-hegyen mostoha körülmények között élő idős asszony sorsára, aki egy Trabantban éli a mindennapjait. Az elmúlt hetekben adakozásokból sikerült számára egy faházat vásárolni, csakhogy ennek szállítására, telepítésére, felújítására nem elegendő az összeg; a Veszprém Aréna előterében, a lépcsőfeljáróknál elhelyezett urnákba helyezheti el a pénzt, aki az ügy mellé áll. 
 
 

2017-02-10 09:31:08
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika