-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Megyénk hírei
- Tűz volt éjszaka a Budapest úton
- Hajdani repülőszerencsétlenségre emlékeztek
- Indulhat a gyulafirátóti rendelő felújítása
 
 
 
 
 
 
 
 
A tető és a födém is beszakadt Veszprémben abban az elhagyott irodaházban, amelyik éjjel gyulladt ki - egy személyt füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba. Fél tizenkettő körül jelezte a katasztrófavédelem, hogy a Budapest úton csaptak fel a lángok, égett az épület teljes, mintegy 250-300 négyzetméteres tetőszerkezete; a helyi tűzoltók mellett Balatonfűzfőről és Pétfürdőről is riasztottak egységeket a helyszínre, ahol mintegy két órán keresztül lezárták az útszakaszt.
 
1941. április 12-én az egykori veszprém-jutaspusztai repülőtértől nem messze, felszállás közben zuhant le egy Délvidékre induló katonai repülőgép - koszorúzással, ejtőernyős ugrással és egy C17-es teherszállító repülőgép átrepülésével emlékeztek tegnap a 76 évvel ezelőtt történt jutaspusztai szerencsétlenségre. A vehír.hu tudósít: a balszerencsés napon egy pápai repülőgépet vezényeltek Veszprémbe, hogy az itt állomásozó honvéd ejtőernyős harccsoporttal tovább induljon Jugoszláviába; az E-101-es gép felszállás után elveszítette sebességét, lezuhant -  huszonhárman haltak meg. 
 
Száz milliós fejlesztést valósítana meg Veszprém, amikor felújítaná a megyei könyvtár épületét, új digitális-informatikai eszközöket szerezne be - hozzájárultak a közgyűlésen a városatyák Brányi Mária alpolgármester javaslatához, és pályázatot nyújtanak be a forrás megszerzéséhez. Ugyanígy az ő napirendi pontjának jóváhagyásával indulhatnak a gyulafirátóti orvosi rendelő rekonstrukciójának előkészületei is. Mint megtudtuk: a területfejlesztési operatív program része a korszerűsítés - Brányi Mária szerint már ebben az évben a pályázat végére juthatnak.
 
 

2017-04-13 11:12:05
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika