-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Még három esemény a hétről
- Megújulhat a településképi rendelet
- Gyorsan megtalálták a tévelygő férfit 
- Nyert itthon a Telekom Veszprém!
 
 
 
 
 
 
Új településképi rendeletet alkotna a veszprémi önkormányzat, településképi arculati kézikönyvet készíttet a városvezetés - lakossági fórumot tartottak csütörtökön a Városháza Kossuth termében. A felhívásban írták: továbbra is várják a lakosság, az érdekképviseleti-, civil-, gazdálkodó szervezetek és vallási közösségek javaslatait, véleményeit, észrevételeit, amelyek megküldhetők a polgármesteri hivatal főépítészi csoportjához.
 
Ismeretlen helyre távozott balatonszepezdi otthonából húsvét hétfőn egy térben és időben korlátozottan tájékozódó férfi - egy polgárőr találta meg épségben Balatonudvari-Fövenyes belterületén, az út mellett. A Balatonfüredi Rendőrkapitányság írta közleményében: a bejelentést követően a balatonfüredi rendőrök a környékbeli településeket visszatérően ellenőrizték. Az eltűnt keresésébe bekapcsolódott a helyi polgárőrség is, és egyik tagjuk járt szerencsével - a járőrök hazaszállították hozzátartozójához az eltévedt bolyongót.
 
Háromgólos előnnyel várhatja a jövő vasárnapi visszavágót a Veszprém - hét perccel a lefújás előtt már hattal vezetett a Sabaté-csapat, végül 26-23-ra nyert tegnap a Telekom Veszprém a Montpellier ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén. A 24.hu emlékeztet: a Veszprém a BL-ben a horvát PPD Zagreben keresztül és kettős győzelemmel jutott a kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A sorsolás úgy hozta, hogy a Final Fourba jutásért azt a Montpellier-t kell legyőzniük Nagy Laciéknak, akikkel legutóbb a 2014–2015-ös kiírás csoportkörében találkoztak és oda-vissza megverték őket.

2017-04-23 10:24:27
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika