-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Bihariné Pelikán Hajnalka
Hajni.jpgBihariné Pelikán Hajnalka - ügyvezető igazgató

Nagy örömömre szolgál, hogy újra egy helyi rádió honlapjára írhatok bemutatkozó szöveget,  kezdem  is…… Bihariné Pelikán Hajnalka vagyok, a Méz Rádió ügyvezető igazgatója. Az első rádiós élményem a Jam Rádió volt 2000-ben, ahol először üzletkötőként, majd a kereskedelmi vezetőként dolgoztam, itt lettem szerelmes a rádiózás világába. A Jam megszűnése után Keszthelyen és Nagykanizsán, a Helikon és a Kanizsa Rádió kereskedelmi igazgatója lettem. Ezután Szentkirályszabadján az SGS Industrial Services HU Kft. marketingjáért feleltem.
……És most itt állok a Húszemeletes tetején, nézem ezt a gyönyörű várost és arra gondolok, hogy 3 év várakozás, na és kemény előkészítő munka után, újra Veszprémben, helyi rádióban dolgozhatok, és a veszprémi vállalkozóknak mutathatom be rádiónkat, annak megjelenési lehetőségeit.
A stáb Herendi Gábor produkciós igazgatóval az élen a fent említett három rádióból kiválasztott kiváló csapat, akikkel éveken át együtt dolgozva kiderült, hogy Ügyfeleink lehetetlen kéréseit is megoldják nekem, profi összeszokott, szinte baráti társaság.
Rádiózhatok, barátok közt dolgozom, :) és várom, hogy Önök kérdezzenek, én pedig válaszolhassak minden kérdésükre, és kérem a régi ügyfeleimet, hogy a Jam Hajnit a telefonjaikból írják át Méz Hajnira.

Üdv Mindenkinek a város tetejéről,

Bihariné Pelikán Hajnalka
 
 
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika