Depeche Mode:
február 3-án új dal, márciusban új lemez
Sting októberben
5 év után lép fel újra Budapesten
Új arculattal jelentkezik
Veszprém kedvenc rádiója

Forgalomkorlátozás a 8-ason

Várhatóan szeptember végéig marad érvényben a jelenlegi ideiglenes forgalomkorlátozás a pétfürdõi csomópont építésénél - tájékoztat a kivitelezõ a 8-as fõút várpalotai elkerülõje II. üteme munkálatainak részletei között.

Új bakonyi vonatok turistáknak

Új vonatok indulnak szeptember 2-tól a Gyõr-Veszprém vasútvonalon - közölte a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség elnöke a napokban az MTI-vel.

Gyanakodva fogadják a füredi beszerzést

Csaknem 33 millió forintért vásárolt hínármentesítõ úszó- és munkagépet még a világbajnokság elõtt Balatonfüred - idézi a Magyar Nemzet nyomán az alfahír.hu.

Nemzetközi hallgatói program az egyetemen

Idén is megrendezi nyári egyetemét a BEST - az egyhetes rendezvény állomásaként ma látja vendégül a külföldi hallgatókat a Pannon Egyetem mûszaki informatikai kara.

Egyháztörténeti konferencia Pápán

A vallásetnológia, valláspszichológia, vallás- és egyháztörténetrõl szóló elõadások szerepelnek a Laczkó Dezsõ Múzeumnak a Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyûjteményeivel és a Gróf Esterházy Károly Kastély- és Tájmúzeummal közösen szervezett konferencia programjában - ma déltõl csütörtökig tart Pápán a hittudományi fórum.

Felelõsséggel jár a veszprémiek öröksége

A kezdetektõl fogva az önálló Magyarország szilárd tartóoszlopa Veszprém – szögezte le Porga Gyula polgármester tegnap ünnepi beszédében az önkormányzat központi rendezvényén a Szentháromság téren.