-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Hírt adtunk róla
- Meszlényi Norbert az Év mentője
- Képviselőket választanak Nemesvitán
- Tart a közgyűlés programjának előkészítése
 
 
 
 
(fotó:8200.hu)
 
Az Év Veszprémi Mentője díjat adományozta Meszlényi Norbertnek Porga Gyula polgármester - a napokban tartotta a szolgálat a mentők napját: május 10-én ünnepelnek a hivatás munkatársai. A sürgősségi betegellátás területén végzett kimagasló szakmai munkája, valamint a korszerű mentéstechnikai eszközök bevezetésének érdekében mutatott példás tevékenysége elismeréseként kapta a díjazott az elismerést - áll a méltatásban.
 
Időközi képviselő-választást tartanak vasárnap a Veszprém megyei Nemesvitán három független képviselő lemondása miatt - tájékoztatta a település polgármestere az MTI-t. Csali János Ferenc közölte: a három mandátumért három független jelölt, Egervölgyi Vince, László Barnabás és Benkő Gábor indul. A 370 lakosú település egyetlen szavazókörében reggel hat és este hét óra között adhatják le voksukat a polgárok. 
 
Megtartotta ülését tegnap a közbiztonsági és bűnmegelőzési, valamint a közjóléti bizottság is, ezzel elkezdődött a jövő csütörtöki közgyűlés előterjesztései előkészítésének utolsó fázisa. Holnap a pénzügyi és költségvetési bizottság munkanapja következik, és csütörtök lesz  a legsűrűbb: ekkor ülnek össze a köznevelési, ifjúsági és sport, a városstratégiai és városmarketing, illetve a tulajdonosi, végül hétfőn egyeztetnek az ügyrendi és igazgatási bizottság tagjai az őket érintő kérdésekben.
 

2017-05-16 10:15:19
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika