-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Hírt adtunk róla
- A hétre is jelzett a megyében az adótraffipax
- Prince kísérőzenekara lép fel Veszprémben 
- Újratöltve jön a jövő héten a VEN
 
 
 
 
 
 
 
A többi között Veszprém megyére is adott ki friss „riasztást” az adótraffipaxban a NAV - ezenkívül még 3 másik megyében is jelzik a fokozott ellenőrzéseket a héten. A kamaraonline.hu idézi a közleményt: Balatonalmádi és Pápa után holnap Zircen, pénteken Veszprémben jelenhetnek meg a revizorok, hogy a számla-, nyugtaadási kötelezettség teljesítését, az alkalmazottak adóhatósághoz történt bejelentése szabályszerűségét, az árueredetet, valamint az online pénztárgép használatával kapcsolatos rendelkezések betartását vizsgálják. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy más helyszíneken ne szállna ki a hivatal.
 
1990 és 2013 között aratták együtt számtalan sikerüket - Prince hajdani zenekara, a The New Power Generation lép fel a fesztivál zárónapján, július 15-én a Veszprém Arénában; így teljessé vált a prémium zenei fesztivál idei fellépőinek névsora a nagyszínpadon. Ismeretes, az első előadó 12-én Richard Bona énekes-basszusgitáros lesz, akit harmadszor hallhatnak majd a veszprémiek; másnap az M People révén sokaknak ismerős Heather Small adja elő műsorát a História Kertben; Sir Tom Jones lép fel július 14-én az Arénában. 
 
A Pannon Egyetem legnagyobb közösségformáló eseményének nevezte a VEN-t Ovádi Péter fővédnök, mint mondta: az önkormányzat is támogatja a hallgatók mellett sok veszpréminek tartalmas szórakozást nyújtó, április 24-30. közötti programot. A sajtótájékoztatón kiderült, hogy több újdonság mellett döntöttek a műsor összeállításánál: idén egy nappal hosszabb lesz a korábbinál a Veszprémi Egyetemi Napok újratöltve; négy jelölt indul csapatával a diákrektor-választáson; a fesztivál történetében először online jegyértékesítésre is lesz lehetőség, de a középiskolásokról sem feledkeznek meg, amikor VEN Junior napot is tartanak - mondta el a rádiónknak nyilatkozó Balassa Gergő főszervező.
 
 
 

2017-04-19 10:57:11
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika