-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Hírt adtunk róla
- Politikai vita egy fotó miatt
- Már a héten irtják a szúnyogokat
- Teve született a veszprémi állatkertben
 
 
 
 
 
(Fotó: Fuszek Gábor / Blikk)
 
A Jobbik veszprémi politikusával fotózták Simicska Lajost a hétvégi Telekom- Zágráb meccsen; csúsztatásnak tűnő magyarázatot adott az ellenzéki párt országgyűlési képviselő-jelöltje - megkérdőjelezi a veszprémi Fidelitas Varga-Damm Andrea hitelességét. A vehír.hu idézi a szervezet országos alelnökét: a politikus Facebook oldalán korábban azt írta, hogy egyetemi társaival nézte a mérkőzést, majd amikor a képek megjelentek, elismerte szoros barátságát a vállalkozóval. Hegedűs Barbara szerint  joggal merül fel a kérdés, hogy mint mondta: ha így kezdődik a Jobbik kampánya a kerületben, vajon mit várhatnak a választók a következő egy évben. 
Nem sokáig váratott magára a válasz: az elmarasztaló közleményben Varga-Damm Andrea megemlíti: Simicska Lajost és feleségét még az egyetemről, 1986-tól ismeri. Mint írta: sohasem segítették személyes boldogulását, nem úgy, mint sok fideszes, kdnp-s politikusét. Miután ők választói a veszprémi választókerületben, természetes, hogy örömmel mutatkoznak vele bárhol; politikai meggondolás mentén igyekszik összemosni a Fidesz a Jobbikot Simicska Lajossal - vélekedik a képviselőjelölt. 
 
A tervezettnél előbb kezdik meg a biológiai szúnyoggyérítést a Balaton körül - nem a rovarok, hanem a tenyészőhelyeken nagy számban előforduló lárvák miatt. Erről tájékoztatta a Balatoni Szövetség elnöke az MTI-t. Balassa Balázs közölte, hogy az országban először idén is a Balatonnál védekeznek a vérszívók ellen; péntekig 1200 hektáron végzik a beavatkozást, amit a tóparti önkormányzatok finanszíroznak.
 
Egészséges tevecsikó látta meg a napvilágot a veszprémi állatkertben, a kis újszülött az Afrika szavanna melletti tevekifutóban már látható, az immár 6 tagúra bővült csapat körében - tájékoztat a zoo honlapján. Április elsején hozta a világra kicsinyét Kata, a tevekanca; a gondozók folyamatosan, felváltva figyelik az első lábra állásának kísérleteit, és azt, hogyan fogadják el őt a társai. 

    
 
 

2017-04-05 09:35:43
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika