-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Hírt adtunk róla
- Kész Zoltánt válthatja Mesterházy Attila
- Rátóti panaszok a buszközlekedésre
- Világraszóló veszprémi kézissiker
 
 
 
 
 
 
 
Veszprémben indulna a 2018-as országgyűlési választásokon Mesterházy Attila - az MSZP politikusa ezt az ATV  műsorában jelentette be a napokban. A vehír.hu idézi a szocialisták volt elnökét: szeretné megmérettetni magát, de mostani lakóhelyén, Budapest XI. kerületében Molnár Gyula jelenlegi pártelnök jelölteti magát, így komoly veszprémi gyökerei miatt is döntött így. Elmondta, a körzet jelenlegi parlamenti képviselőjével még nem egyeztetett, Kész Zoltán a portálnak azt nyilatkozta: a kormányváltást váró választópolgárok érdekei szerint fog cselekedni.
 
Nem minden távolsági busz áll meg Gyulafirátóton, vagy ha igen, nem biztos, hogy elfogadják a helyijárati bérletet - 2015 óta kaotikus a helyi közlekedés a helyközi járatokon. A Hír TV összeállítása szerint a gyulafirátótiak azt mondják: egyre gyakrabban maradnak le a buszokról, vagy duplán kell fizetniük az utazásért. A szolgáltató Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ kérdésükre azt írta, a jövőben azért, hogy ez egyértelműbb legyen, nagy H betűvel jelölik meg azokat a járatokat, amelyek helyi közlekedésre is használhatók egy településen belül.
 
Bravúros teljesítménnyel 27-25-re győzött a Telekom Veszprém a német THW Kiel otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének tegnapi mérkőzésén, ezzel jelenleg csoportja harmadik helyén áll. A magyar csapatból Aron Palmarsson, Ancsin Gábor, Marko Kopljar és Ligetvári Patrik is hiányzott. A hazaiaknál pályára lépett a szerb Marko Vujin, aki a Dunaferr, majd a Veszprém játékosaként 2003 és 2012 között Magyarországon kézilabdázott. A Veszprém legközelebb jövő szombaton lép pályára a BL csoportkörében, akkor a lengyel Wisla Plock csapatát fogadja - jegyzi meg a hosszabbítás.hu. Ugyaninnen: 17 év után elhagyja Iváncsik Gergő a Telekom Veszprémet. A 35 éves, győri születésű balszélső 15 bajnokságot, 13 Magyar Kupát nyert a Veszprémmel, ezenkívül KEK-győztesnek, kétszeres SEHA Liga-győztesnek és háromszoros Bajnokok Ligája-döntősnek mondhatja magát. Emlékezetes: Iváncsik a múlt kedden mondta le a válogatottságot. Mint írják: a nyártól a Veszprémet edző Ljubomir Vranjes javaslatára Iváncsik helyére a 24 éves macedón balszélső, Dejan Manaskov érkezik a német bajnok Rhein-Neckar Löwen együttesétől, de hamarosan két világbajnok francia kézilabdázó, William Accambray és Kentin Mahe, valamint a norvég Kent Robin Tönnesen is Veszprémben folytathatja.

2017-02-16 10:22:41
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika