-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Hírek - Veszprém megye
- Fontos NAV-változás lépett életbe idén
- Terjed a megyében az influenza
- Hármas produkció Likó Marcellel
 
 
 
 
 
 
 
 
Elektronikusan kell teljesítenie a NAV bevallási kötelezettségét a kiegészítő tevékenységet folytató nyugdíjas egyéni vállalkozóknak - hívta fel a figyelmet a szervezet Veszprém megyei adóügyi igazgatóhelyettese az idén életbe lépett szabályra. Márki Éva rádiónk megkeresésekor közölte: nemcsak a február 27-ig előírt bevallásokra, de minden más ügy intézésére is már csak az Ügyfélkapun keresztül van számukra lehetőség. 
 
Már csak a kilencedik helyen áll Veszprém a régiók listáján - csaknem 900-ra változott a száz ezer lakosra vetített viszonyszám a megyében. Itt 40 százalékkal emelkedett az influenzaszerű megbetegedés miatt orvoshoz fordulók száma az előző héthez viszonyítva - miközben országosan csökkent a mutató. Emellett Veszprémben, Zircen és Ajkán továbbra is érvényes a kórházi látogatási tilalom - a legutóbbi információk szerint.
 
Könyvbemutató, zenés darab a szerző életéről, majd az együttese élén koncerten lesz hallható Veszprémben - Likó Marcell és a Vad Fruttik készülnek a hármas sorozatra. Szombaton az Énekelt és el nem énekelt dalok című kötetéről beszélget a zenésszel Géczi János szerkesztő; este 7-kor az ez alapján színpadra állított A Bunkerrajzoló című produkciót láthatják a veszprémiek a Pannon Várszínház előadásában - idézte a részletek között Vándorfi László igazgató, aki hozzátette: a jövő héten a zenekar fellépése teszi teljessé a programot.

    
 

2017-02-13 10:09:42
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika