-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Hírek helyből
- Piacon támadtak a civil rendőrre
- A pápai repteret járta be a testvéralakulat
- A kabócások is fellépnek az egészségnapon
 
 
 
 
 
 
 
 
Nem bírt az indulataival egy árus, még a hatósági az intézkedésének is ellenállt: szabadidejében nézelődő rendőrt szidalmazott, fenyegetett a veszprémi használtcikk-piacon egy férfi. Még tavaly történt az incidens, amelynek során a kereskedő felfigyelt a nézelődő családra, megállította a rendőrt, neki akart menni, miközben verekedni hívta. Az sem tartotta vissza, hogy a sértett figyelmeztette, előállítja a Veszprémi Rendőrkapitányságra, illetve hogy egyenruhás rendőrt hív - hivatalos személy elleni erőszak bűntette és becsületsértés a vád - írta keddi közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség.
 
Az MH Pápa Bázisrepülőtéren tájékozódott a székesfehérvári NATO Erőket Integráló Elem Magyarországon települő állománya - előadásokon kaptak betekintést a Pápán működő szervezetek működésébe, valamint a Stratégiai Légiszállítási Képesség program felépítésébe. Szó esett a C-17-es flotta hatékonyságáról, a magas színvonalú befogadó nemzeti támogatásról, illetve a Veszprém megyei bázis eddig megvalósult és jelenleg is tartó nagyléptékű fejlesztéseiről - összegez a honvédelem.hu.
 
Hagyományos kesztyűsbábokkal mutatja be Andersen klasszikus történetét a társula: A rút kiskacsa premierjére készül a veszprémi Kabóca Bábszínház. A darab zenéjét Novák János, a Kolibri Színház Jászai-díjas vezetője szerezte, a rendezés Székely Andrea igazgatót dicséri. A szombaton a Hangvillában 10 órakor kezdődő előadással Az egészség útja programsorozathoz csatlakoznak a bábosok - a jótékonysági akció keretében a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház fül-orr-gégészeti osztályát támogatják.
 
 
 

2017-04-20 13:08:11
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika