-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Hírek helyből
- A jövő héten tartanak komp próbajáratot
- Országosan csökken az influenzagyakoriság
- Elveszített pénz tulajdonosát keresik
 
 
 
A héten még biztosan nem indul el a balatoni komp, és a jövő héten is csak egy próbajáratot követően dőlhet el, hogy mikor lesz lehetőség a két part közötti közlekedés indítására. Erről cikkez a sonline.hu, amikor írja: a Balatoni Hajózási Zrt. marketingvezetőjétől kérdezték a részleteket. Emlékeztetnek, hogy január 6-án, az akkori tapasztalt viharos időjárás miatt állították le a komp közlekedését Szántód és Tihany között és azóta a jegesedés miatt nem is indulhatott újra az átkelés. Egyébként a hajók kialakításának köszönhetően mintegy 8 centiméteres jégvastagságig nem hátráltatja a Balatonon kialakuló páncél a szállítást. 
 
Már csak öt megyét előz meg Veszprém az influenzagyanúval orvoshoz fordulók gyakoriságát összegző táblázaton - 803 a százezer lakosra vetített viszonyszám. Eközben országosan 30 százalékkal kevesebben keresték fel a rendelőket a betegségre utaló tünetekkel az előző héthez viszonyítva a legutóbbi elemzés szerint. Veszprém megyében továbbra is kórházi látogatási tilalmak érvényesek a megyeszékhelyen, Ajkán és Zircen - a hivatalos közlés alapján. 
 
Egy becsületes megtaláló juttatta el a veszprémi rendőrségre azt a pénzt, amit a Csolnoky Ferenc Kórház épületében üzemeltetett bankautomatánál felejtett a gazdája - kérik az ismeretlen tulajdonost, hogy a banktól vitt igazolással keresse fel a kapitányságot, ahol átveheti elveszített pénzét. A kamerafelvétel tanúsága szerint egy idős hölgy volt túlságosan feledékeny, és a már kiadott összeget nem vitte magával. Szerencséjére olyan valaki akadt rá, aki jól ismerte rendelkezést: ilyenkor mindent meg kell tenni, hogy visszajuttassuk azt a jogos tulajdonosnak. 
 

2017-02-17 08:44:19
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika