-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Hírek a régióból
- Ismét lesz Veszprémben Egészség útja
- Sűrűn üt ki tűz erdőkben-mezőkön
- SEHA-döntőt játszik holnap a Veszprém!
 
 
 
 
 
 
Támogatták már a Csolnoky kórház onkológiai, az urológiai és a sürgősségi osztályt, ezúttal is a megyei intézmény segítése a cél - újra megrendezik az Egészség útja programsorozatot Veszprémben. Az április 22-i esemény bevételeit ezúttal a fül-orr-gégészeti osztálynak ajánlják fel a szervezők - közölte Némedi Lajos alpolgármester sajtótájékoztatón, ahol értékelte az eredményeket Leitold László, a kezdeményezést elindító Szövetség az Egészséges Veszprémiekért Egyesület elnöke, illetve Dávid Gyula, a kórház megbízott főigazgatója. Némedi Lajos szerint párját ritkító esemény indult 2013-ban, fontos küldetést teljesít, amikor megvalósítja nemes céljait.
 
Tilos tüzet gyújtani az erdőterületeken, valamint a fásításokban és az ezek kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon egyaránt - továbbra is érvényben van a március 3-án elrendelt országos tűzgyújtási tilalom. A katasztrófavédelem nem véletlenül nyomatékosítja, hogy 99 százalékban emberi mulasztás és figyelmetlenség áll a tüzek keletkezésének hátterében: az elmúlt héten Veszprém megyében összesen tizenöt alkalommal kellett a tűzoltóknak szabadtéri tűzesetnél beavatkozni. Amennyiben a vizsgálat során bebizonyosodik, hogy az eseményt emberi mulasztás okozta, tűzvédelmi bírság megfizetésére kötelezhető a terület tulajdonosa.
 
Hétméteresekkel verte a házigazda Meskov Bresztet a Telekom Veszprém a SEHA-liga elődöntőjében, így az aranyéremért játszhat a Vardar Szkopje ellen holnap - 33-31 lett a végeredmény. Minden a tavalyihoz hasonlóan alakult: akkor is a fehérorosz csapattal találkoztak Nagy Laciék a regionális kézilabda kiírás hasonló fázisában, akárcsak akkor, most is a büntetők döntöttek: 29-29 volt az eredmény a rendes játékidőben, és Sabaté mester tanítványai viselték jobban a terhet. A holnapi finálé este 8 órakor kezdődik; a Digisport 1 élőben közvetíti a meccset.

2017-04-08 10:00:16
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika