-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Híreinkből
- Megmozdult a föld Ugodnál
- Díjazták az Autispektrum Egyesületet
- Országos bajnok Rasovszky Kristóf!
 
 
 
 
 
 
 
Kisebb földrengés volt tegnap kora este a Veszprém megyei Ugodnál - a Richter-skála szerinti 2,4-es erősségű földmozgásról tájékoztatta az MTI-t az MTA Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium. 5 kilométeres mélységben 18 óra 22 perckor történt a természeti jelenség - károkról nem érkezett lakossági bejelentés a katasztrófavédelem megyei ügyeletére. 
 
Innovációs díjjal ismerték el az autista gyerekekkel foglalkozó veszprémi AutiSpektrum Egyesületet a Csillagbusz című, integrációt segítő könyvért, amikor átadták pénteken a 2016-os Az Év Gyerekkönyve-díjakat Budapesten, a könyvhét rendezvényei között. Veszprémben a tavalyi autizmus világnapja alkalmából rendezett program nyitányaként mutatta be a kötetet az AutiSpektrum Egyesület. Akkor Brokés Judit egyesületi elnök jelezte: a kiadványt eljuttatják az ország általános iskoláiba, és számos óvodába, könyvtárba. 
 
Óriási csata végén megnyerte a nyíltvízi úszók országos bajnokságát a felnőttek mezőnyében a veszprémi Rasovszky Kristóf, 44 századmásodperc előnnyel csapott célba a veszprémi Balaton ÚK versenyzője a 10 kilométeres viadal végén Papp Márk előtt. A szegedi viadal hírei között írta a távirati iroda: rendkívül érdekes helyzet állt elő a hölgyeknél, hiszen a 10 kilométeres távot Szilvási Gréta teljesítette ugyan a leggyorsabban, de mivel a kiskunhalasiak fiatal versenyzője csak az U19-es korosztályba nevezett be, így a másodikként célba csapó Olasz Anna lett a felnőtt magyar bajnok. Abszolút győztest nem hirdettek.
 

    

2017-06-12 10:40:07
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika