-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Híreinkből
- Átadták tegnap a kórházban a Csillag-díjakat
- Füreden randevúznak a városi polgármesterek
- Országosan legjobbak a Pápai nyuszik 
 
 
 
 
 
(fotó: vehír.hu)
 
Dr. Simó Erzsébet onkológus szakorvos és dr. Antal Jolán háziorvos-foglalkozás-egészségügyi szakorvos kapta meg tegnap a Csillag-díjat - kilencedik alkalommal adták át a Csillag József osztályvezető főorvos emlékére alapított elismerést a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban. A hagyományos emlékeülésen emellett Hornyák Lajos, osztályvezető főorvos tartott szakmai előadást - írta a vehír.hu.
 
1995 óta Veszprémben és Tihanyban is megrendezték már, idén Balatonfüred ad otthont a városi önkormányzatok legnagyobb hagyománnyal bíró szakmai rendezvényének - az északi parti településen tartják a városi polgármesterek randevúját június 16-án. Az eseményen átadják a Szféra szervezet által alapított, az Év polgármestere, Az év alpolgármestere és az Év jegyzője díjakat, amelyeket azok a városvezetők kapják, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemelték a lakosság megbecsülését. Szavazni kizárólag a szferaeuropa.hu honlapon lehet keddtől június 11-én éjfélig. 
 
A Pápai nyuszik családi alakulata bizonyult a legjobbnak a Matematika Birodalma Alapítvány által szervezett vetélkedő utolsó fordulójában - csaknem ezer csapat vett részt a Játssz!Ma! gondolkodásfejlesztő játékban, amelynek vasárnapi döntőjében a tíz legjobb mérte össze tudását. Logikán és matematikai ismereteken kívül taktikai készségekre is szüksége volt a versenyzőknek, akik fél éven át online feladatok megoldásán keresztül jutottak be a budapesti Veres Péter Gimnáziumban megrendezett fináléba - említi a közlemény.

 

2017-05-18 12:59:39
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika