-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Helyi kapcsolódású híreinkből
- Kampány a nemzeti parki védjegy mellett
- A csukát telepítették a héten a Balatonnál
- Budapesten lépnek fel az alsóörsi tehetségek
 
 
 
Mára csaknem 160 gazda 600 terméke rendelkezik Nemzeti Parki Termék Védjeggyel - emlékeztetett Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a Veszprém megyei Hegymagason, a Nemzeti Parki Termék Védjegy Körút keddi nyitórendezvényén. A kezdeményezés célja, hogy folyamatosan gyarapjon a kiváló magyar termékek száma és a védjeggyel jól láthatóak legyenek. A rendezvényen együttműködési megállapodást írt alá a minisztérium és a Természetes Ízeket Előállítók Közössége.
 
Megkezdte az előnevelt csuka balatoni telepítését a helyi halgazdálkodási társaság - a 250 000-ből az első telepítési napon 26 000-et engedtek a tóba a minap. Akkor a balatonkenesei, a peremartoni, a balatonfűzfői és a balatonalmádi horgászok segítettek csónakjaikkal a parti nádas szélénél nagy területen elszórva. Ezután Balatonalmáditól nyugati irányban folytatták a munkát; a cél az, hogy az északi part nádasai mentén egységesen mindenhova jusson az ivadékokból - említi a balatonihal.hu.
 
Tavaszi évfolyamzáró koncertet ad a Snétberger Zenei Tehetségközpont -  április 27-én Budapesten a MOM Kulturális Központban játszanak a tanítványok és a tanárok. A felsőörsi intézmény legtehetségesebb diákjai, legjobb produkciói mutatkoznak be; Snétberger Ferenc mellett több ismert művésztanár és vendégelőadó lép színpadra. A jegybevétellel a központ misszióját támogatják - közölték a szervezők az MTI-vel. Emlékeztetnek: a tehetséggondozó hetedik éve kutatja és oktatja személyre szabva a hátrányos helyzetű zenei talentumokat.

2017-04-14 10:10:54
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika