-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Helyben történt
- Rendvédelmi napot szerveznek Veszprémben
- Ismét első helyezést nyert a Gárdonyi zenekar
- Két hónap, és jön a 49. Kékszalag Nagydíj!
 
 
 
 
 
 
 
 
Fegyveres elfogást szimulálnak, kutyás bemutatót tartanak, és magas épületben keletkezett tűz eloltásának mesterfogásait láthatják az érdeklődők - nagyszabású rendezvény keretében mutatkoznak be a fegyveres és rendvédelmi szervek jövő csütörtökön Veszprémben a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében. A szervezet honlapján tájékoztat: a résztvevők a Pannon Egyetem A épülete mögötti parkolót veszik birtokba jövő csütörtökön, egyben felhívják a figyelmet: a reggeli órákban az Óváros tér - Megyeház tér – Komakút tér – Egyetem utca vonalon forgalomkorlátozásra kell számítani.
 
Alig egy héttel az országos versenygyőzelem után Belgiumban is nagy sikert aratott a Gárdonyi Zoltán Ifjúsági Kamarazenekar - a European Music Festival for Young People Neerpelt nemzetközi zsűrije 1. díj cum laude minősítéssel jutalmazta Demel Eszter együttesét az elmúlt hétvégén megrendezett versenyen. Három koncertet adtak a fesztiválon a veszprémi megyei prima díjas fiatal művészek, illetve részt vettek egy workshopon, és egy parádés felvonuláson is.
 
Szűk két hónap van még hátra a legnagyobb létszámú magyarországi vitorlás esemény, a 49. Kékszalag Nagydíj rajtjáig -  július 6-án reggel 9 órakor indul az évek óta Európa legnépesebb tókerülő regattája. A közlemény emlékeztet: a feladat legfeljebb 48 óra alatt megkerülni a Balatont, és visszatérni a balatonfüredi célba; idén is mintegy 600 hajót, és csaknem 3 ezer versenyző várnak. Tavaly Litkey Farkas Festipay nevű katamaránjával  nyerte a versenyt, és mindenképpen az esélyesek közé számít, akárcsak a Fifty-fifty nevű kétárbocos katamarán, a jelenlegi Kékszalag-rekorder; a szakértők egyöntetű véleménye szerint aligha tudják majd megszorítani a hagyományos egytestűek a kéttestű hajókat.
 
 
 

2017-05-13 09:13:10
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika