-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Helyben történt
- Hipós vizet ittak pápai óvodások
- Táncsics-os konferencia - sikeres diákok
- Hamis parfümöt foglaltak le a pénzügyőrök
 
 
 
 
 
(A fotó illusztráció)
 
Tünet- és panaszmentesek azok az óvodások, akik hipós vizet kaptak tegnap egy pápai óvodában - tájékoztatta a város polgármestere közleményben az MTI-t. Áldozó Tamás közölte: a Szivárvány óvodában fertőtlenítéshez készítették elő a kancsókat, és az edények alján kis mennyiségű hipó maradt, erre töltötték rá tévedésből az ivóvizet. A gyermekek az első korty után jelezték, hogy nincs jó íze a víznek, a dolgozók rögtön értesítették az orvost, a mentőket és a szülőket. A tizennégy óvodást szállítottak kórházba.
 
Sok dicséretet kapott a szakmától, jó szervezőnek bizonyult a Táncsics szakképző iskola - emellett a nemzetközi megmérettetésben is hagyományosan remekül szerepeltek a veszprémi diákok a XXIII. Nemzetközi Építész Diákkonferencián. 1995 óta rendezi meg valamelyik szakintézmény minden év tavaszán, idén hosszú idő elteltével lehetett a házigazda a Táncsics; kijelenthető: a hónap eseménye a megyeszékhelyen - mondta el rádiónk megkeresésekor a részletek között Eveli Péter igazgató. A záróünnepélyen kihirdetett iskolai eredménylista szerint első helyezést nyertek a Veszprémi Helytörténeti Vetélkedőn: az Aragóniai Beatrix csapata utasított mindenkit maga mögé; a Porta Speciosa Egyesület Kapu pályázatán második lett Horváth Gergő és Martin Takács; mint ahogy Siffel Gábor a konferencia Kápolna kiírásán.
 
Ötmillió forint értékű hamis parfümöt rejtett egy tehergépkocsi szállítmánya - a veszprémi pénzügyőrök találtak rá Kamond térségében, amikor a 8-as főúton ellenőriztek egy magyar rendszámú kamiont. A jármű a sofőr által bemutatott okmányok szerint Olaszország és Magyarország között szállított termékeket, az autó rakterének vizsgálatakor kiderült, hogy a rakomány parfümöt is tartalmaz. A pénzügyőrök a tételes áruvizsgálatból megállapították, hogy az illatszerek ismert márkák hamisítványai; a NAV Közép-dunántúli Bűnügyi Igazgatóságára tettek büntetőfeljelentést.
 

2017-04-12 09:35:13
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika