-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Helyben történt
- Fónagy: megvalósíthatók Veszprém tervei
- Abszolút hatályon kívül helyezés a perben
- Néma főhajtás a Virág Benedek utcában
 
 
 
 
 
 
 
Megkezdődhet a Szabadbattyán-Aszófő közötti vasút villamosítása; folytatódik az útfelújítás, 4 milliárd forint értékben összesen 40 km útszakasz rekonstrukciója valósulhat meg Veszprém megyében; a Modern Városok program részeként Veszprém és Gyulafirátót, Veszprém és Márkó, valamint Veszprém és Szabadságpuszta között épülhetnek kerékpárutak - Veszprém megye infrastrukturális fejlesztéseiről tartott előadást a Pannon Egyetemen Fónagy János államtitkár. Megerősítette: ipari park létesül a szentkirályszabadjai repülőtér melletti területen, ezzel 400 új munkahely létesülhet. A sportberuházásokra emlékeztetve megemlítette a Stadion felújítását, az új városi uszoda építését és a Veszprém Aréna 8000 férőhelyessé bővítését, ami olimpiai helyszínné is alkalmassá teszi majd a csarnokot - idéz az elhangzottakból a vehír.hu.
 
Úgynevezett abszolút hatályon kívül helyezési okból kell megismételni a vörösiszapper elsőfokú tárgyalását - mondta a Győri Ítélőtábla elnöke sajtótájékoztatóján, miután a táblabíróság hatályon kívül helyezte az első fokon eljáró Veszprémi Törvényszék ítéletét - írta az MTI nyomán a jogifórum.hu. Elhangzott, hogy a Veszprémi Törvényszék "komoly munkát végzett", hosszadalmas és részletes bizonyítást folytatott le, rengeteg tanút és szakértőt hallgatott meg. Az ítélet indoklásában azonban olyan hiányosságok vannak, amelyek miatt a határozat alkalmatlan a felülbírálatra - az indoklás hiánya pedig abszolút hatályon kívül helyezési ok.
 
Marian Cozmára emlékeztek tegnap Veszprémben a Városi Nyilvánosságért Alapítvány szervezésében – a hajdani kézilabda-játékos tiszteletére a Virág Benedek utca járdájába süllyesztett emléktáblánál gyújtottak hagyományosan gyertyát és rótták le kegyeletüket a veszprémiek. Emlékezetes, az egyik szórakozóhelyen támadt egy ott mulató társaság Marian Cozmára, majd az utcán folytatódott az inzultus, amelynek során a román idegenlégiós életét veszítette - három éve avatták a mementót a késelés helyszínén.
 
 
 
 

2017-02-08 16:27:28
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika