-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Három helyi hírünk
- Tréfából mérgezték meg a vizet
- Sportpályát kapott a Ringató Óvoda
- Útfejlesztéseket sürget a veszprémi LMP
 
 
 
 
 
 
 
Csúnya tréfa okozott majdnem komoly bajt - súlyos testi sértéssel vádolnak két nőt; a napokban zárták le a nyomozást a veszprémi rendőrök. Viccesnek gondolták a hölgyek, amikor a közelmúltban Nemesvámoson baráti körben féktisztító folyadékot fújtak egy szórópalackból egy férfi ismerősük poharának aljába. Később víz keveredett össze a mérgező anyaggal - elfogyasztásával nyolc napon túl gyógyuló, súlyos belső sérüléseket szenvedett a morbid poén mit sem sejtő áldozata.    
 
A támogató Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány képviseletében Tóth Tímea, korábbi válogatott kézilabdázó, az önkormányzat részéről Ovádi Péter képviselő mondott avatóbeszédet szerdán, amikor átadták a Ringató Óvodában a most elkészült többfunkciós sportpályát. A vehír.hu írt róla: a beruházás pályázati forrásból, önkormányzati önrésszel valósult meg - kézilabdázásra, kosarazásra, és labdarúgásra is alkalmas a műfüves létesítmény.
 
Nincs akadálya Veszprémben, hogy forgalomcsillapított övezeteket jelöljenek ki; gyalogos-kerékpáros zónát alakítsanak ki  a Kossuth utcán; kerékpáros nyomvonalat hozzanak létre Aranyoskút, Árpád, Pajta, Kopácsi, Ady és a Lóczy utcában - legalábbis a helyi LMP szerint. Erről tájékoztatott a párt helyi csoportjának vezetője és a tulajdonosi bizottság LMP-s külső szakértője. Gerstmár Ferenc képviselő az aranyosvölgyi viadukt, a 8-as és 82-es főutak összekötését sürgette, és korholta a városvezetést, hogy  2018 végéig a helyi járatos buszközlekedésben sem várható változás; míg Zelenák Adrián zöldpárti környezetmérnök úgy véli: a felsorolt beruházások költsége nem haladja meg az 1 millió Ft-ot, megvalósításuk könnyedén beütemezhető lehetne.
 
 

2017-06-10 08:28:42
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika