-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Ez is a hét eseményeihez tartozik
- Balog Zoltán: egyben marad az egyetem...
- Sok út újul meg Veszprém megyében
- A legjobb nyolc között a BL-ben a Veszprém!
 
 
 
 
 
 
 
Nincs veszélyben a Pannon Egyetem egysége - szögezte le a Fidesz Veszprém megye 1. számú választókerületi elnöke. Ovádi Péter közleményben írta az emberi erőforrások miniszterével folytatott keddi egyeztetését követően: Balog Zoltán megerősítette: ahogy a térségnek, úgy az országnak is alapvető érdeke, hogy közép-dunántúli régió meghatározó felsőoktatási intézménye a jövőben is az eddiginek megfelelő hatékonysággal működjön. Egyben ismét elutasít minden olyan ellenzéki politikai megmozdulást, amely felületes információkra hagyatkozva pánikot kelt az egyetem körül. Híreinkben is hallhatta: a napokban többen aggályoskodtak a felvetésre, amely szerint elcsatolhatják a veszprémi universitas-tól a georgikon kart, veszélyeztetve ezzel a gazdálkodását, működését.
 
A Nagyvázsony-Vigántpetend, Devecser-Sümeg, Szentkirályszabadja-Balatonalmádi, Devecser-Pápa, a Lovas-Balatonfüred, a Nagygyimót-Dáka közötti utak szakaszai újulnak meg hamarosan - hangzott el Fenyvesi Zoltán, megyei közgyűlési alelnök és Kovács Zoltán megyei fejlesztési biztos közös sajtótájékoztatóján kedden. A vehír.hu idéz a tervekből: Olaszfalu, Csesznek, Bakonyszentkirály, Noszlop, Bakonykoppány környékét is érinti a program: csaknem 3 milliárd forint európai uniós forrásból újulhat meg majd' 25 kilométernyi közút Veszprém megyében, és további több mint 4 és fél milliárdot szán erre az állam is.
 
A vártnál talán kicsit nagyobb fölénnyel, de megérdemelten nyert a Telekom Veszprém tegnap a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntő mérkőzésen az Arénában - 29-19-re verték Nagy Laciék a PPD Zagrebet. A siker egyik záloga lehetett, hogy a magyar bajnok 73 százalékos lövési hatékonysággal támadott, míg Alilovic védési mutatója 49 százalékos volt. A találkozó egyben a veszprémi Gulyás Péter 600. tétmeccsét jelentette. Xavi Sabaté vezetőedző a klub honlapjának nyilatkozta: a következő időszak a felkészülés jegyében telik a SEHA Liga Final Fourra és a magyar bajnoki szereplésre. 
 
 
 
 

2017-04-02 09:40:06
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika