-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Események Veszprém megyei vonatkozással
- Európai együttműködésbe száll be Veszprém
- Tom Jones a VeszprémFest fellépői között!
- Sok balatoni strand újulhat meg 
 
 
 
Nemzetközi konzorcium tagjaként pályázna kulturális fejlesztésekre a veszprémi önkormányzat - egyebek mellett erről is döntöttek a megyeszékhely márciusi közgyűlésén. Jól illeszkedik az Európa kulturális fővárosa cím kiírására készülő veszprémi pályázathoz az elképzelés, hogy csatlakozna a megyeszékhely a Kreatív Európa és kultúra nemzetközi kezdeményezéshez. A konzorcium résztvevői a meglévő történelmi hagyományaik alapján fejleszthetnek egy új, úgymond kulturális üzleti modellt, amellyel tartalmasabb lehetne a képzőművészeti szakemberek és a politikai döntéshozók együttműködése – mondta el a részletek között Porga Gyula polgármester. 
 
Sir Tom Jones lép fel július 14-én az Arénában az idei VeszprémFest programjának harmadik napján - nem lenne csoda, ha közelharcot vívnának a nézők a jegyekért. Mészáros Zoltán sorolta az előadókat a prémiumfesztivál sajtótájékoztatóján: az első előadó 12-én Richard Bona énekes-basszusgitáros lesz, akit harmadszor hallhatnak majd a veszprémiek; másnap az M People révén mindenkinek ismerős, Heather Small izgalmas alt hangja melengetheti meg a közönség szívét, és pénteken következhet a 2006-ban lovaggá ütött legenda műsora. A rendezvény ügyvezető igazgatója közölte: az utolsó, szombati produkció meg nem biztos, folynak az egyeztetések; de talán még ennél is meglepőbb, hogy új helyszínen áll majd a nagyszínpad - átfogó felújítást végeznek az Érseki Palota épületén, így a Szentháromság tér helyett a História Kert kölcsönzi a helyszínt.  
 
Ötvenhat strand  újul meg idén nyárra a Balaton körül, és a hosszú távú tervek között szerepel az is, hogy csak elektromos motorral felszerelt hajók közlekedhessenek a tavon - nyilatkozta a penzcentrum.hu-nak a Balatoni Regionális TDM Szövetség alelnöke. Fekete Tamás a portálnak elmondta, hogy megkezdték a kiemelt üdülőkörzetben elérhető családbarát szolgáltatások feltérképezését: a tervek szerint még az üdülési szezon előtt megjelenik a Balatoni Integrációs Közhasznú társasággal, és önkormányzatok, valamint turisztikai szakértők bevonásával készülő turistakalauz.
 
 

2017-04-04 09:42:24
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika