-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Erről is tájékoztattunk a héten
- Átadta a polgármester a Gizella-díjakat
- Ne várakozzon hiába a NAV-nál!
- Tartalmas évadot hirdetett a Petőfi Színház
 
 
 
 
(fotó: 8200.hu)
 
Molnár Sándor antikváriusnak, Puskás Péter operatőrnek és Weber János építésznek adta át a Gizella-díjat Porga Gyula polgármester tegnap. Az első magyar királyné emlékére 26. alkalommal rendezett fesztiválon Veszprém kapcsolatainak ápolásában, nemzetközi hírének öregbítésében felmutatott kiemelkedő teljesítményéért ítélték oda idén is az elismerét. Az ünnepi gálaműsorban Esztergályos Cecília, Jászai Mari-díjas színművész mondott sajátos, tréfálkozó stílusban köszöntőt, de a több vicces kiszólás között azért arról is szólt, hogy "a Gizella-napok nagyszerű találkozása a múltnak és a jelennek, amely kéz a kézben jár Veszprém utcáin." 
 
Folyamatosan emelkedik az ügyfelek száma a NAV Veszprém megyei igazgatóságán is - közeledik a május 22-i, szja-bevallási határidő. A megyei adóügyi igazgatóhelyettes rádiók megkeresésekor közölte: csak hétfőn és kedden több mint ezren keresték fel a központi ügyfélszolgálatot, és sokan feleslegesen várakoznak hosszú ideig. Márki Éva nyomatékosan felhívja a figyelmet: amennyiben mindent rendben találunk a bevallástervezetben, azt nem kell visszavinni a hivatalhoz; de még akkor sem kötelező a személyes ügyintézés, ha hibát jeleznek az előirányzatban, elég, ha postára adjuk a mellékelt kiegészítő adatlapot.
 
A Bob herceg volt az első operett, amelyet annak idején magyar nyelven mutattak be Magyarországon - Bozsó József rendezésében, Kállay Bori és Dósa Mátyás főszereplésével a csavargó diáknak öltözött trónörökös történetével indul a Veszprémi Petőfi Színház új évada. Oberfrank Pál igazgató tájékoztatott: ugyan még tartanak a tárgyalások a jogtulajdonossal, de biztosra veszi, hogy a második premier a Holt költők társasága című dráma lesz; ezután állítják színpadra az Isten pénze című musicalt; a Kurázsi mama és gyermekei című drámát, és az Életrevalók című igaz mesét a budapesti Játékszín vendégjátékában. Elhangzott: ugyancsak öt új darabot tartogat a Latinovits-Bujtor Játékszín, és kettőt-kettőt a gyermek- és az ifjúsági színház szezonja.
 
 

2017-05-14 10:23:21
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika