-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Érdemes tudni:
- Nyugdíjasklubok kaptak támogatást
- Karitatív főpróba a Petőfi Színházban
- Nagy a tétje a pénteki kosármeccsnek
 
 
 
 
 
 
 
(A fotó illusztráció)
 
Összesen két és fél millió forintot kapott 41 veszprémi nyugdíjas szervezet - közzétette a városi idősügyi tanács a támogatások mértékét. 30 és 90 ezer forint között szóródnak az összegek; a plafont a Fegyveres Erők Veszprém Körzeti Nyugállományúak Klubja és a Postás-Távközlés Nyugdíjas Klub juttatása érte el. 
 
Beülhet a Bob herceg című operett zártkörű főpróbájára, aki adományt helyez el a teátrumnál június 8-án, játékokat csereberélhetnek a veszprémiek a társulati gyermeknapon - ismét karitatív eseményekre készül a Petőfi Színház. A Méz Rádiónak nyilatkozó Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes közölte: az Óváros térre tervezett Szent Mihály-szobor felállításának költségeihez járulnak hozzá a jótékonysági gyűjtéssel, míg a május 27-i játékakció célja nem is lehet más, mint a családok anyagi helyzetének támogatása.
 
A Vetési gimnáziumban elvesztett nyitó felvonás után egy–egyre módosította a hétvégén a kosárlabda másodosztályú bajnokság hajrája elődöntőjének állását a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém - 61-74-re nyert Mérész Csaba vezetőedző együttese Miskolcon. Pénteken 17 órakor ismét hazai parketten lesz lehetősége az egyetemieknek, hogy kiharcolják a döntőbe jutást, ahol a Debrecen már biztos résztvevő. A stratégia lényege nem változik, mindennek a bázisa a jó védekezés, ugyanakkor támadásban tovább szélesíthetik a repertoárt. A felek már ismerik egymást, nehéz új dolgokat mutatni a másiknak, ám talán mégis lehet - vélekedik a veszprémi mester, aki szerint a párharc ezután is nyílt, emiatt kemény küzdelemre számít.
 

2017-05-17 13:43:05
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika