-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Amiről a rádiónkban hallhattak
- Tuzson Bence szerint jó a veszprémi innováció
- Ismét gazdára vár a Szabad sajtó-díj
- A héten lesz a maratoni Wass Abert-felolvasás
 
 
 
 
 
 
 
 
Már az adatokból is látszik, hogy egyre erősödik Magyarország - közölte a rádiónknak nyilatkozó Tuzson Bence, kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, amikor a veszprémi Transmoduls Kft. telephelyén várható fejlesztés körülményeit tekintette át. Emlékeztetett: az idei béremelések a munkavállalók jelentős részét érintik, hiszen január elsején nagymértékben emelkedett a minimálbér, illetve a szakmunkás garantált bérminimum. Emellett fontosnak nevezte a munkaadók felelősségét is: a hatékonyság, valamint a termelékenység növelésével kell egyéb forrásokat teremteniük. Veszprémről szólva úgy vélte: jó helyzetben van a megyeszékhely, ahol megvannak a fenntartható fejlődés feltételei - több példát is ismer az itteni kitűnő innovációra. 
 
A veszprémi nyomtatott, elektronikus, televíziós és rádiós információszolgáltatásban különösen eredményes munkát felmutató szakembert keresi a megyeszékhely - a Szabad sajtó-díj odaítéléséhez várják a javaslatokat a polgármesteri hivatalban. Az elismerés adományozását bármely veszprémi lakos, társadalmi- és gazdálkodó szervezet és intézmény kezdeményezheti február 28-ig.
 
Tizedik alkalom, hogy megtartja nonstop Wass Albert felolvasó rendezvényét a veszprémi Új Egyezség Egyesület - pénteken 17 órakor kezdenek hagyományos megemlékezéssel az író szobránál a Városháza aulájában. Idén változtattak a helyszínen: a Pannon Egyetem B-épületének földszinti konferenciatermében 18 órától másnap este 7-ig idézik fel az író műveit, emellett gyerekeknek írtak ki pályázatot - közölte a rádiónknak nyilatkozó Szandi György szervező. 
  
 

2017-02-14 09:45:45
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika