-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
A hírek között szerepelt
- Senki nem sérült meg a reggeli tűzesetben
- Elindult a nyár a zánkai Erzsébet-táborban
- Kossuth-os tanárok kaptak Pro Meritis-díjat
 
 
 
 
 
 
 
 
Ötven lakó hagyta el az otthonát ma kora reggel, amikor Veszprémben, a Cholnoky út egyik többemeletes épületének hatodik emeleti lakása gyulladt ki - a lángokat rövid idő alatt elfojtották a tűzoltók, senki nem sérült meg. A helyszínre a helyi és balatonfűzfői tűzoltók érkeztek, a gyors oltás ellenére lakhatatlanná vált az ingatlan - mintegy másfél óra elteltével visszakapcsolták a lezárt gázt és áramot, és mindenki visszatérhetett az otthonába - tájékoztat a katasztrófavédelem honlapján.  
 
Csaknem huszonhatezer gyermek nyaralhat idén a tíz héten át tartó balatoni Erzsébet-táborokban - közölte Novák Katalin államtitkár tegnap este a zánkai intézmény megnyitóján. Szintén a távirati iroda idézte: az első turnusban a Balaton északi partján 1600, míg a déli parton Fonyódligeten 800 gyermek részvételével kezdődtek meg az idei nyári üdültetések. Kiderült, hogy a kormány 26 milliárd forint központi költségvetési forrásról döntött a balatoni Erzsébet-táborok felújítására és kapacitásbővítésére, amelyből teljesen megújulhat a zánkai és a fonyódligeti tábor.
 
Két veszprémi pedagógus kapta meg szombaton a Pro Meritis-díjat - mindkét tanár a Kossuth általános iskola tantestületének tagja. Boda Margit és Mihályfiné Nochta Mária az intézmény tanévzáró ünnepségén vehette át a kitüntetést Brányi Mária alpolgármestertől. Az elismeréssel Veszprém anyagi, szellemi és művészeti életében felmutatott kimagasló teljesítményt értékeli az önkormányzat.

2017-06-19 11:28:21
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika