-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
A hírek között szerepelt
- Megtette balatoni próbaútját a Baja járőrhajó
- Új tagokkal bővült az EKF-művészeti tanács
- Átgázolt a Veszprém a Csurgón
 
 
 
 
 
(fotó: MTI)
 
Vízre tették tegnap a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred Baja járőrhajóját - a balatonfűzfői kikötőből kifutva rögtön sikeresen meg is tette próbaútját. Balatonakarattyán fog állomásozni a speciális jármű - kétfős személyzettel esetleges mentesítési, katasztrófavédelmi és polgári védelmi feladatokat lát majd el - áll a közleményben.
 
Jó eséllyel indul Veszprém az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázaton, már több mint egy éve tart az előkészítő munka - hisz a térségi kooperáció sikerében Porga Gyula polgármester. A városvezető sajtótájékoztatón emlékeztetett: bár a városoknak szól a kiírás, még tartalmasabb lehet a versenyag a régió bevonásával. Ezért a napokban írt alá együttműködési megállapodást a Balatoni Szövetséggel, de emellett érdemesnek tartja a Bakonyt is bevonni a kezdeményezésbe - hamarosan tárgyalások indulnak a helyi polgármesterekkel. A múlt héten alakult meg kilenc taggal a programot támogató művészeti tanács, máris kibővült a grémium - közölte Mészáros Zoltán elnök. Bejelentette, hogy csatlakozott a munkacsoporthoz Márkusné Vörös Hajnalka, Neveda Amália, Székely Andrea, Horváthné Kecskés Diána, de a Balatoni Kör is delegál egy résztvevőt. 
 
18 góllal, 40-22-re nyert a Telekom Veszprém tegnap az Arénában a Csurgó ellen a férfi kézilabda NB I-ben. Csak rövid ideig tudta a lépést tartani a bajnokkal a rivális - hamar kiderült, hogy csak a gólarány lesz kérdéses  a végét illetően. A Sabaté-csapat leggólerősebb játékosának Momir Ilics bizonyult - kilenc találatot jegyez a szerb átlövő. A Bajnokok Ligája négyes döntőjére készülő Nagy Laciék jelenleg az élen állnak a táblázaton.  
 

2017-05-10 11:11:26
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika