-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
A hírek között szerepelt
- Még több feladat lesz a gyakorlótereken
- Folytatódnak a nagyböjt időszaki programok
- SEHA: a Meskov Breszt lesz a rivális
 
 
 
 
 
(fotó: honvédelem.hu)
 
Tovább emelkedik az MH Bakony Harckiképző Központ kezelésében álló lő- és gyakorlótereken a különféle kiképzési napok száma - nyilatkozta a honvédelem.hu-nak az alakulat parancsnoka. Vokla János szerint idén több mint 200 különböző szintű és típusú kiképzési feladatot kell biztosítanuk a bázisaikon. A Klapka György Lövészdandár, az amerikai Apache század felkészítése mellett jön a Saber Guardian 2017, amelynek során hét ország tizenhét nemzeti gyakorlatát kapcsolják össze, mintegy 40 ezer fő részvételével, és Hajmáskéren a visegrádi országok Brave Warrior 2017 gyakorlata, amelyen egyéb NATO-tagországok is részt vesznek. 
 
Városi keresztúton vehetnek részt a hívők Veszprémben - a mostani, fájdalmas pénteken, a 18 óai szentmise után indul a menet a Károly templomtól, majd a Brusznyai utcán heresztül halad a várba, végül a Szent Mihály Bazilikában zárul. Az érsekség honlapja tájékoztat arról is, hogy nagyböjti lelkigyakorlatot tartanak a Szent Mihály Bazilikában április 9-10-11-én, amelyet Cserháti Ferenc, a külföldi magyarok lelkipásztori ellátásával megbízott esztergom-budapesti segédpüspök vezet.
 
A címvédő Telekom Veszprém a házigazda fehérorosz Meskov Breszt csapatával találkozik a férfi kézilabda SEHA Liga holnap esti elődöntőjében, a riválisnál a magyar válogatott Jamali Iman is szerepel. A klub honlapján Nagy László csapatkapitány elmondta, intenzív meccset vár, hiszen sohasem egyszerű idegenben játszani. A jobbátlövő szavait támasztja alá, hogy ebben az idényben már a MOL-Pick Szeged, a Vardar Szkopje és a Rhein-Neckar Löwen is kikapott Bresztben. A SEHA Liga alapszakaszában a veszprémiek 19-16-ra győztek a fehérorosz városban - jegyzi meg az MTI.
 
 
 

2017-04-06 11:05:40
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika