-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
A hírek között szerepelt
- Egyre nő a veszprémi KDNP tagsága
- Emelkedik a Balaton vízszintje - most 124 centi
- Lemondta a válogatottságot Iváncsik Gergő
 
 
 
 
 
 
 
Folyamatosan növekedik a veszprémi KDNP taglétszáma; a belépők 70 százaléka 45 évnél fiatalabb - derült ki a szervezet évnyitó taggyűlésén. A tervek között említették irodájuk fejlesztését és hatékony működtetését - idéz az elhangzottakból a vehír.hu; emellett emlékhelyet létesítenének a várkapunál dr. Horváth Balázs, hajdani rendszerváltó miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter tiszteletére.
 
Jelentősen megnőtt a befolyó vizek vízhozama a Balaton vízgyűjtő területén - az eddiginél nagyobb sebességgel folyik le a víz a Sió-zsilipen keresztül Siófokon, huszonkét köbméter vizet engednek le másodpercenként a tóból. Eddig is folyamatosan nyitva volt a zsilip, de a jég miatt csak óvatosan használták. A sonline.hu összegzése szerint a belvíz miatt folyamatosan szivattyúznak a Sió menti területeken. Az elmúlt időszakban lezajlott gyors felmelegedés következtében az elmúlt 48 órában jelentősen megnőtt a magyar tenger átlagos vízszintje, jelenleg 124 centiméter.
 
A címvédő Telekom Veszprém házigazdaként magabiztosan, 37-28-ra legyőzte egri ellenfelét a férfi kézilabda NB I tegnapi mérkőzésén. A hazaiak 18. gólja a válogatott jobbszélső, Gulyás Péter 1400. találata volt veszprémi színekben - emlékeztet az MTI. Eközben bejelentette a veszprémi klub történetének meccsrekordere, hogy nem lép többet pályára a válogatottban; egy hosszabb folyamat eredményeként jutott a döntésre - nyilatkozta a vehírsport.hu-nak Iváncsik Gergő. Az egyebek mellett kétszeres olimpiai negyedik helyezett játékos több mint kétszázötvenszer ölthette magára a válogatott mezt. 
 
 
 

2017-02-08 10:21:08
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika