-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
A helyi hírekből válogattunk
- Cáfolja Némedi Lajos az ellenzéki vádakat
- Monstre hadgyakorlat Veszprém megyében
- Vasárnap zárul a Házasság hete
 
 
 
 
 
Cáfolta Némedi Lajos alpolgármester, hogy bármiféle törvénytelenség fűződne a nevéhez a Katanics Sándor, dk-s önkormányzati képviselő és frakciótársainak sokadik felvetésében szereplő ügyben. A Demokraták Veszprémért frakció tagjaként Katanics többször fejezte ki aggályát, hogy Némedi Lajos házfelújítása során olyan cég végzett munkálatokat, amelyik ezekben az időkben Veszprém városi intézményeiben is tevékenykedett - úgy véli, hogy az ügy igencsak érinti az önkormányzatot és a közpénzek felhasználását. Az alpolgármester az időpontok és a bizottsági döntések felidézésével utasította vissza Katanics Sándor, Hartmann Ferenc önkormányzati és Kész Zoltán országgyűlési képviselő vádaskodását.
 
Várpalota és Pápa is bekapcsolódik a NATO egyik kiemelt fontosságú idei gyakorlatsorozatába - negyven ezer katona vesz majd részt a nyáron a Saber Guardian 2017 elnevezésű összhaderőnemi közös felkészítésbe. A honvédelem.hu idéz az esemény tervezőkonferenciáján elhangzottakból: a hagyományosan Romániában, Bulgáriában és Ukrajnában kezdő egységeket ezúttal magyar földre is áttelepítik - Várpalotán csatlakoznak az idei Brave Warriorba. Eközben az MH Pápa Bázisrepülőtérre települ a Swift Response gyakorlat, az amerikai egységek innen hajtanak végre deszant műveleteket, valamint itt üzemel majd a gyakorlati irányító törzse is. 
 
Verses-zenés műsor mellett kisorsolják a Rendhagyó randevúk internetes programsorozat nyereményeit; Márfi Gyula érsek áldja meg a párokat - vasárnap 17 órától tartja a házasság ünnepét a veszprémi főegyházmegye családpasztorációs irodája. Az egyik Jókai utcai hotelben tartják a rendezvényt, amelyen kiderül, kik bizonyultak a legjobbnak a Tátrai házaspár kezdeményezésében kiírt online vetélkedőben, amelyben házaspárok tehettek hitvallást egymás iránti kötődésükről. A közleményben emlékeztetnek az eseményhez kapcsolódó rajzpályázat eredményhirdetésére, amelynek szombaton a Szaléziánum ad otthont.
 
 

2017-02-15 13:15:47
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika